Korjaus Nykysuomen uutiseen

Lyhyt korjaus Nykysuomen uutiseen. Tämän jälkeen en puutu näiden porukoiden toimiin.

http://www.nykysuomi.fi/index.php/2016/09/11/fortress-europen-pidetaan-suomi-suomena-mielenilmaisun-uutisoinneissa-ei-valtytty-aari-ilmioilta/

Aloite 10.09. Helsingin Vuosaaressa toteutuneesta kaikkien maahanmuuttopolitiikkaa vastustavien kansalaisliikkeiden yhteisestä tilaisuudesta lähti liikkeelle eri ryhmissä toiminneiden henkilöiden yhteydenpidosta.  Idea lausuttiin ääneen ensimmäisen kerran 07.05.

Henkilökohtaisesti en tiedä tällaisesta 7.5. pidetystä tilaisuudesta mitään. Kenties joku porukka on kokoustanut tuolloin, mutta tämä porukka ei ole 10.9. pidetystä mielenosoituksesta päättänyt mitään. Mielenosoituksesta päätettiin yhteisesti kaikkien kesken paljon myöhemmin facebookin ryhmäkeskustelussa.

Helsingissä pidetyssä kokouksessa, jossa ideoitiin myös toritapahtuma 14.07. Jyväskylään.

Kokouksessa on kentiees ideoitu tapahtuma Jyväskylään. Jyväskylän tapahtumalla ja uutisessa myöhemmin mainituilla ryhmillä ei ollut kuitenkaan mitään tekemistä 10.9. pidetyn mielenosoituksen kanssa.

Puhujat edustivat käytännössä kaikkia maahanmuuttopolitiikkaa Suomessa vastustaneita ryhmiä.

En tiedä mistä tällainen käsitys on tullut. Puhujat eivät edustaneet mitään ryhmiä, sillä 10.9. mielenosoituksessa ei ollut mukana ensimmäistäkään maahanmuuttopolitiikkaa vastustanutta ryhmää tai mitään muutakaan ryhmää.

10.9. mielenosoitus oli huolestuneiden kansalaisten ja kansalaisaktivistien järjestämä tapahtuma. Tapahtuman järjestäminen oli työn ja tuskan takana juuri tämänlaisten irtiottojen vuoksi, joita Nykysuomen uutinen osoittaa. Se saatiin kuitenkin lopulta pidettyä. Irtopisteiden kerääminen jälkeenpäin jollekin ryhmälle tai kokoukselle on naurettavaa, säälittävää ja valheellista.

Parhain terveisin,
Marko Parkkola
Nuivan yhteistyömanifestin kirjoittaja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s