Sipilän hallitus suoran demokratian asialla

Juha Sipilä osallistuu tänään lauantaina rasismin vastaiseen mielenosoitukseen. Samaiseen mielenosoitukseen osallistuu myös mm. opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen, sisäministeri Paula Risikko, anarkistit ja koko lista asiaan liittymättömiä yhdistyksiä.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Peli poikki -mielenosoituksen järjestäjä kirjoittaa facebookin tapahtumasivulla seuraavasti:

<meta http-equiv=”refresh” content=”0; URL=/events/708050872692504/?_fb_noscript=1″ />Suomessa toimii tällä hetkellä väkivaltainen uusnatsijärjestö Suomen vastarintaliike (SVL). Se on saanut syyllistyä väkivallantekoihin aivan liian rauhassa. Poliitikkojen hiljaisuus on tarjonnut rasismin ja uusnatsiliikkeen kasvulle otollisen maaperän. On aika rikkoa hiljaisuus ja tehdä selväksi, että järjestäytyneelle rasismille ei ole Suomessa sijaa!

Vahvistus minun. Asian tutkimista tosin vaikeuttaa se, että minulta on estetty pääsy ko. tapahtumasivulle.

Mielenosoituksen tarkoitus on rikkoa poliitikkojen hiljaisuus. Mielenosoitukseen osallistuu poliitikot Juha Sipilä, Sanni Grahn-Laasonen ja Paula Risikko. Ministerimme osoittavat mieltään itse itseään vastaan. Tähän on tultu.

Mutta kuinka suora demokratia liittyy asiaan? Yksinkertaisesti populismin kautta. Pääministeri Sipilä osallistuu populistiseen mielenosoitukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pääministeri Sipilä on suoraan populistien ohjattavissa. Tämä on suoraa demokratiaa, jossa tosin koko kansan sijaan pääministerin asioista päättää pieni vähemmistö.

Toivoisinkin Sipilän hallitukselta tämän jälkeen suoraa kannanottoa suoran demokratian puolesta ja lakiesitystä, jota mm. kansanedustaja James Hirvisaari (m11) viime eduskuntakaudella esitti.

Muuten näyttää siltä, että pääministeri Sipilä on täysi populisti ja pienen vähemmistön vietävissä.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Sipilän hallitus suoran demokratian asialla

  1. Lisäys: Mielenosoituksessa on vaaditaan ”fyysisiä toimia fasisteja ja rasisteja vastaan sekä kok – kepua lopettamasta toimimasta samassa hallituksessa perussuomalaisten kanssa”.

    Väkivalta ei ole suoraa demokratiaa, vaan väkivalta on demokratian vastakohta. Odotan, että ministerit irtisanoutuvat fyysisistä toimista ihmisiä kohtaan. Toisekseen odotan, että ministerit irtisanoutuvat perustus- ja rikoslain vastaisesta poliittisesta syrjinnästä perussuomalaisia vastaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s