Uutiset

Uutistoimitukseni palaa jälleen mukaan kuvioon. Aiemmin toimitin ulkomaisia uutisia suomeksi nuiva.fi facebook sivulle. Suomensin valittuja uutisia, sellaisia joilla oli jotain suurempaa merkitystä. Toimitin uutisia periaatteella laatu korvaa määrän. Toimitin myös muutaman ”live-uutisen”, joissa sain ensikäden tietoa tapahtumapaikalta nopeammin kuin puolen miljardin budjetin Yleisradio.

Nyt jatkan tätä toimintaa Omegawhite-sivustoni alla. Valitettavasti wordpress.com ei tue omien pluginien lataamista, joten en voi tyylitellä uutisaluetta erikseen. Mikäli uutisilleni löytyy kuitenkin tarpeeksi lukijoita, avaan uuden wp-installaation ja domainin uutistoimitusta varten.

Uutisissa pyrin laadukkaaseen toimittamiseen, öyhöttämisen ja kiihottamisen välttämiseen sekä ennen kaikkea vastuulliseen toimittamiseen ilman propagandaa ja sensurointia.

Hyviä lukuhetkiä toivottaen,
Marko Parkkola

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s