Vihavasemmisto iski taas

Kuten aiemmin blogissa esitin, Helsinki tuli täyttymään tänään vihavasemmistosta. Poliisi oli joutunut jo puuttumaan väkivaltaisten vasemmistoliikkeiden toimintaan satamassa takavarikoiden heiltä teräaseita. Ja kuinka sitten kävikään.

Jo viime vuonna poliisin ja 612-soihtukulkueen kimppuun yrittänyt vasemmistolainen Jari Laine kunnostautui tänäkin vuonna. Tänä vuonna hän hyökkäsi SVL:n (vai PVL vai mikä onkaan nykyään) marssin kimppuun ja silmän sijaan nyt osui käkättimeen (kuva).

Huomattavaa on, että Jari Laine on ollut ahkera kommentoijaantirasistisessa Rasmus-ryhmässä. Laine symppaa myös kovasti vasemmistoliittoa, joka teki tänä vuonna näkyvästi yhteistyötä väkivaltaisten antifasistien kanssa.

Laine uhkasi jo aiemmin soluttautua SVL:n kulkeeseen ja aiheuttaa rähinöitä. Ilmeisesti hän nyt siinä onnistui.

Turha odottaa Li Anderssonilta ja vasemmistoliitolta kuitenkaan irtisanoutumista näistä väkivallanteoista. Kuten kuvasta näkyy, Dan ”takinen väkivalta” Koivulaakso kuuluu ns. Varisverkostoon, joka on suomalainen vastine saksalaiselle väkivaltaiselle antifasistiselle liikkeelle.

Ehdotan vasemmistoliiton julistamista organisoiduksi rikollisjärjestöksi.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Vihavasemmisto iski taas

 1. ”Laine symppaa myös kovasti vasemmistoliittoa, joka teki tänä vuonna näkyvästi yhteistyötä väkivaltaisten antifasistien kanssa.”

  Siis… väkivaltaisten antifasistien jotka järjestivät väkivallattoman mielenosoituksen? Laine ei ollut osa tätä mielenosoitusta.

  ”Kuten kuvasta näkyy, Dan ”takinen väkivalta” Koivulaakso kuuluu ns. Varisverkostoon, joka on suomalainen vastine saksalaiselle väkivaltaiselle antifasistiselle liikkeelle.”

  Tuota, onko sinulle nyt ihan selvää miten Facebook toimii? Tuossa otsikkopalkilla lukee /varis.verkosto/friends, mikä ei kerro mistään ryhmään kuulumisesta vaan siitä että kyseessä on käyttäjätili, jonka kaveri Koivulaakso on Facebookissa ollut. Jonkun tilin kaveri voi taas olla monesta eri syystä, esim. siksi että haluaa seurata mitä kyseinen käyttäjätili tekee.

  Lisäksi, eikö tuo pinkki lappu nyt ole täysin itsestäänselvä feikki?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s