Moderni luokkasota

Moderni luokkasota käydään nykypäivänä ei omistukseen tai tuloihin liittyen, vaan poliittisiin mielipiteisiin. Tässä ei ole mitään uutta, mutta kunhan kertaan vanhaa.

Morlokit

Alimpaan luokkaan tai kastiin kuuluvat yksiselitteisesti perussuomalaisten jäsenet ja kannattaja, suuri osa pienpuolueita, joitakin kokoomuslaisia ja epäpoliittisiin yhdistyksiin kuuluvat. Tästä luokasta on mahdotonta nousta ylös, paitsi megalomaanisen tuhkanripottelun ja katumusriittien kautta.

Morlokkiluokan jäseniä kutsutaan kollektiivisella nimellä äärioikeistolaiset. Paradoksaalisesti myös nimitystä natsit käytetään, joskus jopa samassa lauseessa. Huolimatta siis siitä, että natsit olivat vasemmistopuolue, perussuomalaiset ovat keskustavasemmistolainen puolue, kokoomusta sanotaan oikeistopuolueeksi, mutta sekin kannattaa tulonsiirtoja, ja epäpoliittiset ryhmät eivät kuulu mihinkään kohtaan vasemmisto-oikeisto-akselia.

En ole rasisti, mutta

Tähän luokkaan kuuluvat suurin osa kokoomuslaisia ja keskusta. Epäilyksen alaisia ovat jotkin demarit ja yksittäiset ihmiset. Myös maahanmuuttajien on helppo tippua tähän luokkaan.

Tästä luokasta liikutaan ylös tai alas. Jos tippuu alas, sieltä on lähes mahdotonta päästä pois. Tämä luokka on siis jatkuvasti epäilyksen alaisena.

Hyvät, jotka eivät tee mitään

Nämä ihmiset ovat hyviä ja suvaisevia, mutta he eivät tee mitään ja antavat näin ollen rasismin normalisoitua. Nämä ihmiset haluavat vain olla rauhassa. He eivät kuulu mihinkään puolueeseen tai kansalaisjärjestöön.

Pyhät

Tähän joukkoon kuuluu rasismin vastustajien eliitti. Joukko on pieni, mutta heillä on paljon valtaa.

Tähän ryhmään kuuluu Rasmus ry:n väkeä, Refugee Hospitality Clubin väkeä (melko pitkälle samat kuin Rasmus), kirkon väkeä, vasemmistoliitto, vihreät, anarkistit ja muut mielisairaat.

Tähän ryhmään kuuluu mm. Marjaana Toiviainen, joka on tuttaviensa kanssa rakentamassa kansallista natsiarkistoa.

marjaanatoiviainen

Loppukaneetti

Oikeasti tällä blogauksella ei ole mitään merkitystä minkään kannalta. Kirjoitin sen vain siksi, että pääsin esittelemään Toiviaisen mielenterveydellistä tilaa. Hän on henkilöitymässä natsifoobikkojen mielisairaiden ykkösnimeksi.

Huomatkaa myös toimittaja Johanna Korhosen suunnitelleen laitonta henkilörekisteriä jo muutamaan kuukauden. Muista kuvassa esiintyvistä mielenvikaisista en osaa sanoa mitään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s